Prosjekt girlpower

Hvorfor kan vi ikke bare få være oss selv? "Men vi kan jo være oss selv", sier mange. "Vær deg selv" sier de. Og selvfølgelig har de jo rett. Men føler de det selv, innerst inne? Jeg bøyer meg i støvet for de som virkelig føler at de får det til. Det må være en av de største prestasjonene man kan få til i det samfunnet vi lever i. Dere er mine helter. Virkelig! Fordi jeg sliter. Jeg sliter skikkelig, ofte. Med meg selv. Helt ubevisst, på grunn av presset fra blant annet sosiale medier. Og vet dere hva? Jeg har fått litt nok.

Vi trenger å pushe hverandre opp fra denne grøten av fokus på det "perfekte". Fordi ingen er perfekte. Hva som er perfekt i dine øyne er kanskje ikke perfekt i øynene til han eller hun ved siden av deg på t-banen. Vi har ett liv (så vidt jeg foreløpig vet om), og vi må bruke det livet til å løfte oss selv, så vi kan løfte andre...

Jeg griner når jeg skriver om dette, fordi jeg har aldri før tenkt over hvor mye det faktisk har gått inn på meg. Og jeg skammer meg nesten litt over meg selv over at jeg ikke har tatt bedre vare på meg selv. Og da snakker jeg ikke om trening og kosthold, men om min egen verdi. Jeg er verdt masse! Like masse som alle rundt meg er verdt. Og det samme er du. Jeg skal ikke dra dette så mye lenger, annet enn å avslutte med å si: vi må ta vare på hverandre. Vi har et ansvar ovenfor oss selv og for andre. Det er nok av dritt ellers i verden, så vi trenger ikke å føle oss dritt med oss selv lenger. Vi er verdt mer enn det. Jeg er så takknemlig for dere som tar del i prosjekt girlpower at jeg har ikke ord. Jeg hadde i går et håp om å nå frem til noen, selv bare noen få hadde hjulpet. Men responsen er mildt sagt bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg på så kort tid.

Kjærleik.

4 kommentarer

Victoria Larsen

10.03.2017 kl.10:11

Jeg håper du får en fin fredag :-)

anelykke

11.03.2017 kl.01:46

Victoria Larsen: god helg til deg ????

Silje Reistad

10.03.2017 kl.10:43

Et utrolig bra prosjekt, fantastisk initiativ av deg! <3

anelykke

11.03.2017 kl.01:32

Silje Reistad: så hyggelig Silje! Tusen takk for at du er med <3

Skriv en ny kommentar

anelykke

anelykke

27, Oslo

♥ Kosthold ♥ oppskrifter ♥ Inspo ♥ ærlighet ♥ Interiør ♥ Livsstil

http://trackingp.adviralmedia.com/blogtracker/?id=30022

Kategorier

Arkiv

hits