Oppskrift: deilig grønnsakspasta

Hei! Jeg håper du har en super torsdag! Jeg lovte å legge ut oppskriften jeg prøvde meg på i går kveld. Jeg og samboeren min elsker å prøve oss frem med nye oppskrifter, og vi synes stadig det er mer og mer morsomt å leve som vegeterianere. Det er jo så mye spennende man kan finne på til middag, selv bare med grønnsaker. Vi ønsker i hovedsak å innføre mer rawfood i hverdagen, men vi har innsett at det lønner seg å gjøre det gradvis, og å heller bytte ut enkelte ingredienser med raw sånn i starten. Vi har gått til innkjøp av en "spiralizer" til å lage grønnsakspasta med, og jeg fatter ikke hvorfor vi ikke har gjort dette før! Utrolig enkelt og kjapt å lage grønnsakspasta. Så da ble det squash-pasta til middag. Og det var overraskende godt! Og ikke minst sunt. Du slipper stivelsen som er i pasta, og hvis du er glutenallergiker, så er det jo iallefall noe du burde prøve om du ikke allerede har gjort det.

GRØNNSAKSPASTA MED TOMATSAUS OG URTER:

-1 stor (økologisk) squash

-1 boks hakkede tomater

-salt & pepper

-1 neve frisk koriander

-champignon eller annen digg sopp

-1/2 løk

-1 hvitløksfedd

Start med å varme opp litt vann i en stor kjele. Kutt opp squash i ca 5 deler (kommer an på hvor stor squashen er, men pass på at bitene passer inn i spiralizeren. Det er nemlig vanskelig å ta hele på en gang synes jeg)

Bruk spiralizeren til å lage strimler av squash, og når det er ferdig legger du det i et dørslag over kokende vann, så de får dampet seg litt og blir litt mykere.

Stek løk til det er blankt, legg til hvitløk og champignon, og hell over hakkede tomater. Krydre til etter smak :) strø over litt frisk koriander på slutten. Så enkelt vettu!

Beklager elendig kvalitet på bildet. Bildet ble tatt i en altfor dårlig belyst leilighet ;)

4 kommentarer

Heidi Rimereit

29.09.2016 kl.19:01

Pleier også å lage slik grønnsakspasta :-D Ser godt ut!

anelykke

29.09.2016 kl.19:29

Heidi Rimereit: ja ikkesant? Det er jo så sykt digg! Og ikke minst, man kan ha rimelig god samvittighet når man spiser dette ;)

Henriette Celin

29.09.2016 kl.19:33

Ah, så godt :-D

anelykke

29.09.2016 kl.21:36

Henriette Celin: ja den kan virkelig anbefales :D

Skriv en ny kommentar

anelykke

anelykke

27, Oslo

♥ Veggis ♥ Kosthold ♥ oppskrifter ♥ Inspo ♥ ærlighet ♥ Interiør ♥ Livsstil

http://trackingp.adviralmedia.com/blogtracker/?id=30022

Kategorier

Arkiv

hits