Oppskrift: Vegetarpizza med blomkålbunn

Her i huset så holder vi oss unna gluten og kjøtt, og vi prøver å spise så økologisk og grønt som mulig. Det byr på endel utfordringer når det kommer til å planlegge middager, men det er alltid gøy å prøve noe nytt! Det kan være vanskelig å bake glutenfritt til tider, så denne gangen prøvde vi en ny variant som pizzabunn, og det ble både sunt og godt:

VEGETAR PIZZA MED BLOMKÅL-BUNN:

Pizzabunn:

-1 stort blomkålhode

-2 egg

-4 dl revet ost

Topping:

-tomatsaus

-cherrytomater delt i 2

-sopp

-1/2 rødløk

-revet ost

Sett ovnen på 250 grader.

Start med å kutte blomkålen i biter, og kjør i blender til du får en melete konsistens. Deretter blander du sammen blomkål, egg og revet ost i en bolle, og rører det godt sammen til du får en "deig". Spre deigen utover et stekebrett med bakepapir, og bruk hendene til å få en tynn, jevn bunn.

Stek bunnen i 10 minutter.

Ta ut bunnen av ovnen, og smør på tomatsaus, og spre grønnsakene over. Avslutt med revet ost, og sett i ovnen. Skal stekes i ca 20 min, avhengig av hva slags ovn du har. Følg med til den blir gylden :-)

Og jeg lover deg, dette er overraskende godt! Samboeren min klarte ikke slutte å spise selvom han var mett ;)

Håper du har en fin lørdag! I dag skinner solen her i Oslo, og det er så deilig ute til å være september :) I dag er en fin dag for å kick-starte løpingen kanskje? Det har jeg kanskje utsatt litt for lenge nå, så skal bli godt å komme i gang! Jeg sov ekstremt dårlig i natt, så det har vært en treg start på dagen gitt! Naboene har hatt nasch som varte til langt utpå morgenen, og de var ikke akkurat beskjedne med volumet. Føler meg som en 70-åring når jeg klager på sånt, men det er vel innafor når det blir spilt låter som Macarena til klokken 09 på morgenen. Haha. Ellers takk ass! Neste helg skal jeg skrive en lapp der det står forslag til låter de kan spille isteden ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anelykke

anelykke

27, Oslo

♥ Veggis ♥ Kosthold ♥ oppskrifter ♥ Inspo ♥ ærlighet ♥ Interiør ♥ Livsstil

http://trackingp.adviralmedia.com/blogtracker/?id=30022

Kategorier

Arkiv

hits