Eksotisk vegetargryte med kokosmelk

God tirsdag!

Før jeg gjør meg klar for kveldsvakt på jobb, så tenkte jeg å dele en oppskrift med dere :-) jeg har bestemt meg for å spise vegetar-mat 2-3 ganger i uken. Jeg er altså ikke vegeterianer, men jeg er ikke så altfor glad i kjøtt. Jeg har alltid vært ganske kresen den veien..

I dag spiste jeg middagsrestene fra i går til lunsj, da det alltid blir en del til overs når jeg lager retter som dette. Jeg fulgte ingen oppskrift, men brukte bare smaker og grønnsaker jeg hadde i kjøleskapet :-)

VEGETARGRYTE MED KOKOSMELK:

* ca 200 g frossen spinat

* aspargesbønner/brekkbønner

* 1 finhakket rødløk

* 1 finhakket hvitløksfedd

* ca 1 ts finhakket chili

* 1 klype salt og pepper

* 3 dl kokosmelk (helst den på kartong)

* 1/2 pakke frosne baby gulrøtter

* kokosolje til steking (du kan bruke rapsolje også, men kokosolje er sunt og gir en veldig god smak)

* 1 pakke boil in bag-ris

* en neve cashewnøtter

Kok opp ris etter anvisning på pakken.

Ha litt kokosolje i stekepannen, og stek frossen spinat, bønner, gulrøtter og løk sammen i ca 5-7 minutter til det er mykt. Ha i chilli, og hell over kokosmelken. La det koke i ca 3 minutter, ha i den ferdigkokte risen, og strø over hakkede cashewnøtter :-)

NAM! Den runde kokosmelk-smaken blandet med det sterke fra hvitløk og chilli, satte virkelig preg på denne retten! Anbefales virkelig for en dag du ikke vil bruke for mye penger eller energi på matlagingen.

Nå skal jeg på jobb, før kjæresten har lovet meg spa-kveld! Hva enn det innebærer, så synes jeg det høres lovende ut altså! Vi lager middag til hverandre annen hver dag, og i kveld er det hans tur. Lurer på hva jeg har i vente!

Ha en super dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anelykke

anelykke

27, Oslo

♥ Kosthold ♥ oppskrifter ♥ Inspo ♥ ærlighet ♥ Interiør ♥ Livsstil

http://trackingp.adviralmedia.com/blogtracker/?id=30022

Kategorier

Arkiv

hits