Å ha en dårlig dag

"Jeg er heldig". Har du noen gang sagt det til deg selv? Vi alle har våre problemer, og vi alle har bekymringer. Men når du setter deg ned og virkelig tenker over livet ditt- føler du deg heldig?

Jeg tror vi alle bekymrer oss unødvendig mye over bagateller. Jeg for eksempel, jeg kom hjem til en leilighet uten strøm her om dagen. Hafslund hadde sperret strømmen min. Det viste seg heldigvis å bare være en feil i systemet deres, og det ordnet seg samme dagen.. Men hvem la seg ned i fosterstilling og gråt en skvett? Jeg. Fordi jeg var sliten. Jeg opplevde at alt rundt meg denne uken gikk imot meg. Det ble for mye, og siden jeg er en person som går med følelsene utenpå kroppen, så bare slapp alt. Jeg la ut til kjæresten min om hvor lei jeg var, og hvor uheldig jeg alltid skulle være.

Men i realiteten har jeg en trygg jobb, jeg har hele familien min og vennene mine, og jeg har en kjæreste som virkelig er helt fantastisk og som støtter meg i tykt og tynt. Hva har jeg å klage over? Både jeg og alle andre jeg kjenner klager altfor mye over små ting. Og det er menneskelig! Men hva hvis vi alle tok oss litt tid- hver dag, og tenkte over hva som faktisk gjør oss lykkelige, og hva vi bør være takknemlige over? Da tror jeg disse hverdagsproblemene blir mindre og mindre. Dette er noe jeg skal prøve ut :-)

Føler det er passende å legge til et bilde av meg og Constantine. Han er den personen jeg ser mest opp til av alle, han klarer alltid å gjøre noe negativt om til positivt, og jeg føler han lærer meg noe nytt hver eneste dag.

2 kommentarer

missmommy.blogg.no

21.09.2015 kl.20:59

Det er viktig å se det positive i hverdagen og finne løsninger:) jeg har vært gjennom en ting periode og jeg er veldig klar for å finne positivitet:) bra in legg dj har skrevet og godt du har en som smittet over det positive på deg:) ha en super kveld!

anelykke

21.09.2015 kl.21:08

missmommy.blogg.no: så bra at du er klar for en positiv hverdag! Tror ingen av oss har noe å tape på å prøve iallefall :-)! Ja jeg føler meg veldig heldig som har en så positiv kjæreste, så nå fortjener han å få litt tilbake! Ha en fin kveld du og :-)!

Skriv en ny kommentar

anelykke

anelykke

27, Oslo

♥ Kosthold ♥ oppskrifter ♥ Inspo ♥ ærlighet ♥ Interiør ♥ Livsstil

http://trackingp.adviralmedia.com/blogtracker/?id=30022

Kategorier

Arkiv

hits