Et eventyr er over

Da var sommeren over, og jeg har noen fantastiske minner å se tilbake på! Jeg snek meg unna det som var av dårlig vær her i Oslo og dro på Roadtrip i USA sammen med min beste kompis.

San Francisco - LA - Las Vegas.

Det var feiring av 4.juli, Golden Gate bridge, hippie hill, shopping, High way1, Bug Sur naturreservate, strender, soling, Hollywood, walk of fame, Universal studios, Santa Monica, Venice beach, Las Vegas, fonteneshow og Bellagio.. Hadde jeg skrevet mer om denne turen så hadde jeg ikke blitt ferdig før i neste uke, fordi her har vi opplevd masse!

En uke etter jeg kom hjem fra USA, så dro jeg og kjæresten til Kreta for å hilse på søsteren hans. Jeg er heldig som har en gresk kjæreste som kan vise meg alle de lokale stedene. Vi var for det meste i "hovedstaden" til Kreta, Heraklion- men reiste også til andre steder, blant annet Elounda. Sistnevnte er virkelig verdt et besøk! Helt fantastiske strender der, og ingen typisk turist sted. Jeg liker meg best på steder der jeg ikke møter på andre nordmenn, svensker og dansker når jeg er ute og reiser. Blir fort litt mer eksotisk da :-) og ikke minst mer lønnsomt for lommeboken!

Men nå er altså høsten her.. Lette sommerkjoler og shortser er pakket bort og erstattet med flanell, strikk og skinnjakke. Synes det er helt greit jeg, jeg elsker høsten!

Én kommentar

lillenina

13.09.2015 kl.17:20

Høsten er en fantastisk årstid, det dumme er at sommeren er rett før så jeg blir så vant med å gå rundt i bare shortsen, barbeint og løs topp. Sitter faktisk nå i rompekort shorts og trosser den kjølige vinden som siver inn fra vinduet på siden av meg :P

Skriv en ny kommentar

anelykke

anelykke

27, Oslo

♥ Kosthold ♥ oppskrifter ♥ Inspo ♥ ærlighet ♥ Interiør ♥ Livsstil

http://trackingp.adviralmedia.com/blogtracker/?id=30022

Kategorier

Arkiv

hits