4 "do it yourself" tips

Jeg elsker å kikke i interiørbutikker for å bli inspirert, og jeg har funnet ut at det tilslutt har blitt en ganske..kremt..dyr hobby.

Men jeg har tenkt til å bli litt flinkere igjen til å lage ting selv, det er jo enda mere gøy enn å kjøpe i butikk- også får man noe helt unikt som ingen andre har.

Nedenfor har jeg valgt ut 4 interiørobjekter jeg har sett i butikk og som står på ønskelisten om dagen. Det alle disse tingene har til felles, er at de er dyre, og veldig enkle å lage selv :)

Nr 1:

Krus med bokstav. denne kan enkelt lages med svart tape på et vanlig hvitt krus. Bare bruk tapetkniv for å kutte til bokstavene. Ellers så er det selvfølgelig mulig å bruke porselensmaling. Jeg personlig bruker tape til alt fra å dekorere møbler til mobildeksler. Fåes i mange varianter hos Panruro hobby.

Nr 2:

Krukke med fjær. Tro det eller ei, men denne lille saken koster godt over 1000 kr. Jeg synes den er så dekorativ, så denne skal jeg garantert lage. Er jo bare å kjøpe en rimelig glasskrukke på f.eks Ikea, eller om man har noe lignende hjemme, og kjøpe noen fjær. Mye annet man kan putte oppi også. Dekor-stener, lys osv.

Nr 3:

Dekorativt duftlys. Velluktende, men dyrt. Duftlys er enkelt å lage selv, og det er lysbeholderen også. Her kan man også bruke farget interiør-tape på en kjedelig telys-holder man har liggende hjemme, for å skape farge og mønster!

Nr 4:

Bilde med bokstaver.

Disse bokstav-bildene er veldig populære om dagen, og noen betaler en formue for å ha et slikt hengende på veggen. Skaff deg et enkelt lerret, svart maling og en sjablong- og vips! Så er du ikke bare en kunstner men også eier av er fresht bilde ;-)

Jeg tenkte å prøve meg på dette iløpet av uken kanskje, lurer på hva jeg skal lage først..hmm

6 kommentarer

Egeo

16.02.2015 kl.22:41

Så supre tips :D

anelykke

16.02.2015 kl.22:57

Egeo: takk! Da var det bare å sette i gang :D

Lykke Larsen

16.02.2015 kl.23:00

Kjempe gode tips, perfekt til nå som vi nettop har flyttet for oss selv :)

anelykke

16.02.2015 kl.23:01

Ørkenfruer: Så bra! Kommer flere tips etterhvert, skal legge ut litt hjemmelaget snadder :) det er jo så gøy!

Martine Lilløy Bruun

17.02.2015 kl.10:43

Så bra tips :)!

thefuturelife

17.02.2015 kl.10:52

Veldig bra tips :)

Besøk gjerne bloggen, gå inn på facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing:)

Skriv en ny kommentar

anelykke

anelykke

27, Oslo

♥ Kosthold ♥ oppskrifter ♥ Inspo ♥ ærlighet ♥ Interiør ♥ Livsstil

http://trackingp.adviralmedia.com/blogtracker/?id=30022

Kategorier

Arkiv

hits